Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, Türkiye’nin Güney Kıbrıs’ın sözde “Münhasır Ekonomik Bölgesi” içerisindeki 7’inci parselde yaptığı son eylemlerin, “son ve en kışkırtıcı eylem” olduğunu söyledi.
Fileleftheros gazetesinin haberine göre, Mısır’da yayınlanan “Al Ahram” gazetesine röportaj veren Miçotakis, Türkiye’nin bu eylemlerine, aşırı ve verimsiz söylemlerini de ekleyerek, uluslararası hukuku ihlal ettiğini kaydetti.
Habere göre Miçotakis, Türkiye’nin bu eylemleriyle, Yunanistan’ın arzuladığı yeniden başlangıç için uygun ortamın yaratılamadığını ifade etti.
Miçotakis, röportajında Güney Kıbrıs-Mısır-Yunanistan ilişkileri, mülteci sorunu ve Yunanistan’ın ekonomi perspektifleri gibi konulara da değindi.
MİÇOTAKİS: TÜRK SÖYLEMLERİ AŞIRI VE VERİMSİZ

Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, Türkiye’nin Güney Kıbrıs’ın sözde “Münhasır Ekonomik Bölgesi” içerisindeki 7’inci parselde yaptığı son eylemlerin, “son ve en kışkırtıcı eylem” olduğunu söyledi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- BM’nin kesintileri nedeniyle Kıbrıs’tan 34 barış gücü personeli geri çekildi
- Erhan Arıklı: Gazze'deki ateşkesin kalıcı barışa dönüşmesi en büyük dileğimizdir
- ARIKLI: GENÇLERİN BİLİME İLGİLİSİ GELECEK AÇISINDAN UMUT VERİCİ
- Rum Yönetimi ve Yunanistan enerji bakanları, GSI projesindeki aksaklıkları görüştü
- Selma Eylem: Müdahaleler statükonun devamı içindir
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.