Ankara
15 Ocak, 2026, Perşembe
  • DOLAR
    43.18
  • EURO
    50.31
  • ALTIN
    6411.1
  • BIST
    12.386
  • BTC
    94985.454$

MÜSİAD KIBRIS: CUMHURBAŞKANINA, AHLÂKSIZCA KÜFÜR EDENLERE KARŞIYIZ

MÜSİAD KIBRIS: CUMHURBAŞKANINA, AHLÂKSIZCA KÜFÜR EDENLERE KARŞIYIZ
Müsiad Kıbrıs Başkanı Okyay Sadıkoğlu, “Geçmişte Cumhurbaşkanlığı kapısına gidip ‘barra’ çekenlere nasıl karşı durduysak, bu gün Cumhurbaşkanının şahsına ve ailesine karşı ahlâksızca küfür edenlere de karşıyız” dedi.

Müsiad Kıbrıs Başkanı Okyay Sadıkoğlu, “Geçmişte Cumhurbaşkanlığı kapısına gidip ‘barra’ çekenlere nasıl karşı durduysak, bu gün Cumhurbaşkanının şahsına ve ailesine karşı ahlâksızca küfür edenlere de karşıyız” dedi.
Sadıkoğlu yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Akıncı'nın Barış Pınarı Harekâtı için kullandığı ifadelerden sonra “yoğun tehdit alıyorum ve küfürler ediliyor” açıklamasını yaptığını hatırlatarak “Dünya görüşlerimiz uyuşmasa da, siyasi hayatımda kendisi ve temsil ettiği görüşle hep mücadele içerisinde olsam da, milli terbiyemiz gereği, Cumhurbaşkanlığı en çok saygı gösterilmesi gereken makamdır.” ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanlığının Kıbrıslı Türklerin Milli mücadelesinin taçlandığı ve Anavatanla ortak mücadelenin yürütüldüğü makam olduğunu ifade eden Sadıkoğlu, açıklamasında, “o makamda kim oturursa otursun makamın kutsallığı milli görüşümüz gereğidir.” ifadelerine yer verdi.
Sadıkoğlu şunlara değindi:
“Geçmişte Cumhurbaşkanlığı kapısına gidip ‘barra’ çekenlere nasıl karşı durduysak, bu gün Cumhurbaşkanının şahsına ve ailesine karşı ahlâksızca küfür edenlere de karşıyız.Milleti daha fazla birbirine kırdırmaya gerek yok; gerek Kıbrıs’tan gerekse Türkiye’den ahlâk, terbiye ve milli duruş dışı eleştiri ve küfürleri asla kabul etmediğimizi buradan tekrar beyan ediyoruz. Kişiler geçici, makamlar kalıcıdır…”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!