Özgürlük Mücadelesi Lideri Dr. Fazıl Küçük 37. ölüm yıldönümü nedeniyle yarın törenle anılacak.
Dr. Fazıl Küçük Anıtı’nda yer alacak tören saat 10.26’da, çelenklerin anıta sunulmasıyla başlayacak, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile bayrakların göndere çekilerek yarıya indirilmesiyle devam edecek.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Anıt Özel Defteri'ni imzalanmasından sonra sırasıyla Özgürlük Mücadelesi Lideri Dr. Fazıl Küçük’ün oğlu Mehmet Küçük ve Cumhurbaşkanı Ersin Tatar konuşma yapacak.
Tören, Bakanlar Kurulu’nun koronavirüs önlemleri çerçevesinde maske ve mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilecek.
ÖZGÜRLÜK MÜCADELESİ LİDERİ DR. KÜÇÜK 37. ÖLÜM YILDÖNÜMÜ OLAN YARIN ANILACAK
Özgürlük Mücadelesi Lideri Dr. Fazıl Küçük 37. ölüm yıldönümü nedeniyle yarın törenle anılacak. Dr. Fazıl Küçük Anıtı’nda yer alacak tören saat 10.26’da, çelenklerin anıta sunulmasıyla başlayacak, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile bayrakların göndere çekilerek yarıya indirilmesiyle devam edecek.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 36 örgütten ortak açıklama “Adamız tüm üslerden, silahlardan arındırılmalı, askersizleştirilmeli”
- İran’ın ‘yaptırım bağışıklığı’ dünyayı petrol çıkmazına sürükledi
- KKTC ile Türkiye’nin parlamentolar arası dostluk grupları Ankara’da bir araya geldi
- İnsan hayatında zorluk çıkaran kişiler daha hızlı yaşlanmaya yol açabiliyor
- Gözler TCMB'de: Faiz kararı yarın
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.