Ankara
03 Aralık, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    42.46
  • EURO
    49.52
  • ALTIN
    5747.1
  • BIST
    11.123
  • BTC
    93567.040$

Robinho, 'ALS hastalığına farkındalık' için acı biber yedi

Robinho, 'ALS hastalığına farkındalık' için acı biber yedi
Demir Grup Sivasspor'un Brezilyalı futbolcusu, ALS hastalığına dikkati çekmek için sosyal medyadan başlatılan "acı biber" kampanyasına destek verdi.

SİVAS

Demir Grup Sivasspor'un dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcusu Robinho, sosyal medya üzerinden Amiyotrofik Lateral Skleroz (ALS) hastalığına dikkati çekmek için başlatılan farkındalık kampanyasına destek vererek, acı biber yedi.

Robinho, sosyal medya üzerinden başlatılan "acı biber" kampanyasına destek verdi.

"Merhaba, ben Robinho." diye konuşmasına başlayan yıldız oyuncu, videoda, ALS hastalığına meydan okunmasına katıldığı için mutlu olduğunu söyledi.

Robinho, videodaki konuşmasında, Fenerbahçe'de forma giyen vatandaşı Josef de Souza'ya çağrıda bulunup, "Şimdi Souza aynısını yapmanı istiyorum." diyerek tabaktaki acı biberden yedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!