Spor Dairesi Müdürü Mehmet Özbilgehan’a sahanın ışıklandırılması için hazırladıkları projeyle ilgili detaylı bilgiler aktaran Aşina ve beraberindeki heyet, kendileri için büyük önem arz eden bu projenin hayata geçmesi için çaba gösterdiklerini dile getirdiler.
Konuyla ilgili konuşan Spor Dairesi Müdürü Mehmet Özbilgehan ise Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nın, Lefkoşa kulüplerine yıllardır hizmet verdiğini ve ışıklandırıldıktan sonra Lefkoşa kulüplerine her bakımdan rahatlama getireceğine inandığını belirterek, hazırlanan projenin hayata geçmesi için gerekli girişimleri yapacaklarını ifade etti.
Ruso’nun Işıklandırma Projesi Sunuldu
Küçük Kaymaklı Spor Kulübü Başkanı Akay Aşina ve beraberindeki heyet, Spor Dairesi’ni ziyaret ederek daire müdürü Mehmet Özbilgehan’a Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nın ışıklandırılması için hazırladıkları projeyi sundular.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Girne Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu’nda grev yapacak
- Uzun “Bakanlar Kurulu kararına uymayanlarla ilgili gerekli işlemleri yapacağız”
- Yaşar Güler: Kıbrıs Türkü'ne yönelik sindirme ve hazımsızlık politikası devam ediyor
- Berna Laçin gözaltına alındı
- Erhürman: Umarım AB'nin bu yanıtı, Güven aşındırıcı eylemlere karşı yol gösterici olur
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.