Güzelyurt Belediyesi Park Bahçe Birimi ekipleri, kent genelinde yeşil alanların bakımı ve çevre düzenleme çalışmaları çerçevesinde 300 fidan dikti.
Güzelyurt Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Park Bahçe Birimi ekipleri Şahinler çemberinde düzenleme çalışmaları kapsamında mevsimlik çiçek ekimi yaparken, Serhatköy alt ve üst geçidinin olduğu bölgede 300 çam ve palmiye fidanı ekti.
Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, bugün Serhatköy’de gerçekleşen çevre düzenleme çalışmaları kapsamında fidan ekerek, kent genelinde ve ana yollarda yeşillendirme çalışmalarının devam edeceğini belirtti.
Özçınar, ilkbaharın gelmesiyle cadde, sokak, park ve bahçelerde ağaç budama ve fidan dikimi çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi.
SERHATKÖY’E 300 FİDAN EKİLDİ
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı: Yedek subay aday adaylarının son yoklama tarihi 13 Temmuz
- Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldı: Uluslararası düzeyde çalışmaya devam edeceğiz
- Hafta boyunca sıcaklık iç kesimlerde 38 dereceye kadar yükselecek
- Ada Kafa, Fransa’da düzenlenen yarışı beşinci tamamladı: Sıradaki durak Slovenya
- İran ve ABD bu hafta teknik görüşmelere başlayacak
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.