Şoför okulları temsilcileri, bugün Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’nda yapılan toplantıda, AB uyum çalışmaları çerçevesinde trafik güvenliğini artırma amacıyla yürürlüğe girmesi planlanan tüzükler konusunda bilgilendirildi.
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, KKTC Şoför Okulları Birliği ve KKTC Bağımsız Şoför Okulları Birliği temsilcilerinin katıldığı toplantıda, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Bağzıbağlı tarafından şoför okullarına yönelik, üzerinde çalışılmakta olan yeni uygulamalar hakkında bilgi verildi.
Toplantıda ayrıca şoför okullarının bilgisayar destekli teorik ile pratik eğitim sistemleri ile standartlara uyumu ve verilen eğitimin kalitesinin artırılması konuları konuşuldu.
ŞOFÖR OKULLARI TEMSİLCİLERİ TÜZÜKLER KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ
Şoför okulları temsilcileri, bugün Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’nda yapılan toplantıda, AB uyum çalışmaları çerçevesinde trafik güvenliğini artırma amacıyla yürürlüğe girmesi planlanan tüzükler konusunda bilgilendirildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Fransa’da yıl başından bu yana yaklaşık 13 bin yangın çıktı
- Nikos Hristodulidis: RMMO’nun güçlendirilmesi birinci öncelik
- İnşaat Mühendisleri Odası silo faciasını yerinde inceledi: Teknik rapor hazırlanacak
- Geçitköy ve Alsancak'ta yangın: Alevler söndürüldü, 2 kişi tutuklandı
- Holguin adaya geliyor: Liderlerle ayrı ayrı görüşecek, Brüksel ve Ankara temasları hakkında bilgi verecek
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.