Sol Hareket ve Türkiye İşçi Partisi (TİP), “Kıbrıs Sorunu ve Bölge Siyasetine Soldan Bakış” konulu yuvarlak masa toplantısı düzenliyor.
Verilen bilgiye göre, cumartesi 10.30 - 13.00 saatleri arasında DEV-İŞ Ahmet Sadi Konferans Salonu’nda yer alacak yuvarlak masa toplantısına Kıbrıslı Türk ve Kıbrıslı Rum siyasi parti ve sendika temsilcileri de katılarak konuşma yapacak.
TİP Genel Başkanı ve HDP İstanbul Milletvekili Erkan Baş’ın da katılacağı toplantı halka açık olacak.
SOL HAREKET VE TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ’NDEN YUVARLAK MASA TOPLANTISI
Sol Hareket ve Türkiye İşçi Partisi (TİP), “Kıbrıs Sorunu ve Bölge Siyasetine Soldan Bakış” konulu yuvarlak masa toplantısı düzenliyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Geçitköy ve Alsancak'ta yangın: Alevler söndürüldü, 2 kişi tutuklandı
- Holguin adaya geliyor: Liderlerle ayrı ayrı görüşecek, Brüksel ve Ankara temasları hakkında bilgi verecek
- AKSA Süper Lig ve AKSA 1.Lig'de 2026-2027 Sezonu fikstürü çekildi
- Venezuela'daki depremlerde can kaybı 5 bin 500'ü aştı
- Sıla Usar İncirli: Kumyalı'daki olay tüm yönleriyle aydınlatılmalı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.