Ankara
24 Aralık, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    42.84
  • EURO
    50.67
  • ALTIN
    6171.4
  • BIST
    11.311
  • BTC
    87743.496$

Suriye'ye askeri müdahaleyi gözden geçireceğiz

Suriye'ye askeri müdahaleyi gözden geçireceğiz
ABD Başkanı Trump, İdlib'deki kimyasal saldırı sonrası Suriye'ye askeri müdahaleyi gözden geçirdiklerini söyledi.

ABD'de üst düzey bir yetkili Suriye için askeri seçeneğin masada olduğunu açıkladı. ABD Başkanı Trump ise "İdlib'deki kimyasal saldırı sonrası Suriye'ye askeri müdahaleyi gözden geçiriyoruz" açıklamasını yaptı.

İdlib'de yaşanan kimyasal saldırının ardından ABD'li üst düzey bir yetkili, Suriye'ye askeri operasyon seçeneğinin hala seçenekler arasında olduğunu belirtti. Askeri yetkili, Esad rejimi hedeflerine askeri müdahalenin halen seçenekler arasında olduğunu ifade etti.

"ASKERİ MÜDAHALEYİ GÖZDEN GEÇİRİYORUZ"

Trump da yaptığı açıklamada, "İdlib'deki kimyasal saldırı sonrası Suriye'ye askeri müdahaleyi gözden geçiriyoruz" ifadesini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!