Ticaret Odası, ihtiyaçlı kişilere ulaştırılmak üzere; 3000 paket bulgur, 3000 paket nohut, 3000 paket pirinç, 3000 paket mercimek, 3000 kg patates ve 3000 kg soğan,180 paket makarna,180 şampuan, 360 çorba, 360 paket zeytin ve 360 sabunu, Demirhan Çemberi’nde bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na ait Engelsiz Yaşam Evi’ne verdi.
KTTO’dan yapılan açıklamada, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı pandemi döneminde ihtiyaçlı duruma düşenlerin taleplerini karşılamak amacıyla “Bir elden yardım” kampanyası başlattığını hatırlatarak, “Ülkemizin içerisinden geçtiği bu zor günlerde, ihtiyaçlı olan herkese el uzatmak en önemli insanlık görevimizdir” dedi.
“Bu zorlu süreçte ‘birlik olmak’ dayanışmanın ilk şartıdır” diyen KTTO yardımlarına her zaman olduğu gibi devam edeceğini belirterek, ihtiyaçlı kişilere yardım etmek isteyen üyelerinin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na ait 0539 103 22 65 telefona başvuru yapmalarını istedi.
TİCARET ODASI, ÜYELERİNİN KATKILARIYLA HAZIRLANAN YARDIM PAKETLERİNİ ENGELSİZ YAŞAM EVİ’NE TESLİM ETTİ
Ticaret Odası, üyelerince hazırlanan yardım paketlerini Engelsiz Yaşam Evi’ne teslim etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- AB’nin SAFE programında Güney Kıbrıs’a 1.2 milyar euroluk silah paketi
- Olgun Amcaoğlu: EİT üyesi ülkelerle ilişkilerin geliştirilmesi, dış politika hedefleri arasında
- Kar-İş Başkanı Topaloğlu’ndan Mağusa’daki saldırıya sert tepki: Bu vahşeti şiddetle kınıyoruz!
- Hakan Dinçyürek, Kamu-İş yönetimini kabul etti: Sağlık çalışanları yalnız değildir
- Türkiye Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli: Türkiye, Kıbrıslı Türklerin haklarını savunmaya devam edecektir
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.