Pamuklu-Çayırova anayolunda bu sabah saat 09.00’da meydana gelen trafik kazasında aralarında 3 ve 4 yaşlarında iki çocuğun da bulunduğu 5 kişi hafif yaralandı.
Polis Basın Bülteni’ne göre kaza, Hanım Akçam’ın (K-47), yönetimindeki GC 380 plakalı salon araç ile Karpaz istikametinden Gazimağusa istikametine doğru seyrederken, sola meyilli virajı geçtikten sonra direksiyon hakimiyetini kaybedip yoldan çıkarak toprak sete çarpıp takla atması sonucunda gerçekleşti.
Kazada hafif yaralan araç sürücüsü Hanım Akçam ve aynı araçta yolcu olarak bulunan, Buğra Akçam (E-3), Nail Akçam (E-4), Emine Akçam (K-24) ve Hasibe İnan (K-45) sevk edildikleri Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde ilk yardım tedavilerinin ardından kontrol amaçlı müşahede altına alındılar.
TRAFİK KAZASI...2'Sİ ÇOCUK 5 YARALI

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Türkiye, Gazze Şeridi'nde ordunun her türlü göreve katılmaya hazır olduğunu duyurdu
- Arıklı: Türkiye ile Bağlarımız Her Geçen Gün Güçleniyor
- BM’nin kesintileri nedeniyle Kıbrıs’tan 34 barış gücü personeli geri çekildi
- Erhan Arıklı: Gazze'deki ateşkesin kalıcı barışa dönüşmesi en büyük dileğimizdir
- ARIKLI: GENÇLERİN BİLİME İLGİLİSİ GELECEK AÇISINDAN UMUT VERİCİ
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.