Belediyeden yapılan açıklamaya göre Ataoğlu, bakanlık bürokratlarıyla birlikte parti kararları doğrultusunda destekledikleri belediye başkanlarına destek amaçlı ziyaret yaptıklarını ifade ederek, Başkan İsmail Arter’e önümüzdeki süreçte başarılar diledi.
Ataoğlu, bakanlık olarak hem ülke geneline hem de Gazimağusa Belediyesi’ne katkı yaptıklarını ve bu katkının devam edeceğini belirtti.
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ise, hem mesai içi hem mesai dışında sürekli çalıştıklarını ifade ederek, herşeyin ülke ve Gazimağusa için olduğunu, Turizm Bakanlığı ile çok güzel işler yaptıklarını söyledi. Birlikte yola çıktıklarını ve DP’nin de desteğiyle göreve geldiğini ifade eden Arter, “Bu desteğin aynı şekilde devam edeceğini biliyorum. Bu verdiğiniz destekten dolayı mahcup olmadığınızı da biliyorum. Bu destek de o yüzdendir diye düşünüyorum. Ne söz verdiysek yaptık ve yapmaya çalıştık. Beraber yaptığımız işler hem ülke hem de Gazimağusa içindir. Aynı yolda hep birlikte omuz omuza yürüyeceğimizin bilinciyle hepimize hayırlı olsun diyorum, sizlere de başarılar bizlere de başarılar diliyorum” dedi.
TURİZM VE ÇEVRE BAKANI ATAOĞLU, GAZİMAĞUSA BELEDİYE BAŞKANI ARTER’İ ZİYARET ETTİ..
Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- ARIKLI: KARAYOLLARIMIZI BAŞTAN UCA YENİLİYORUZ
- İŞAD heyeti Roma’da yatırım ve iş birliği görüşmeleri yaptı
- CHP Genel Başkanı Özel hakkında soruşturma başlatıldı
- ABD'deki kargo uçağı kazasında can kaybı 11'e yükseldi
- Harmancı: Bu topraklara emanet edilen 9 yaşındaki bir çiçek ihmaller zincirinde solup gitti
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.