Ankara
21 Temmuz, 2026, Salı
  • DOLAR
    47.19
  • EURO
    54.03
  • ALTIN
    6081.7
  • BIST
    13.981
  • BTC
    64101.653$

Türk Deniz Kuvvetleri'ne ait savaş gemileri 20 Temmuz vesilesiyle halkın ziyaretine açıldı

Türk Deniz Kuvvetleri'ne ait savaş gemileri 20 Temmuz vesilesiyle halkın ziyaretine açıldı
20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'nın 52'nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı TCG I. İnönü Denizaltısı, TCG Zıpkın Hücumbotu ve TCG Gökova Fırkateyni KKTC'de liman ziyareti gerçekleştiriyor. Gemiler, bugün belirlenen saatlerde Girne'de halkın ziyaretine açılıyor.

 

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nın 52’nci yılı kutlamaları kapsamında, Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı muharip unsurlarından TCG I. İnönü Denizaltısı (S-360), TCG Zıpkın Hücumbotu (P-336) ve TCG Gökova Fırkateyni (F-496) bugün KKTC’de liman ziyareti yapıyor.

Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’ndan verilen bilgiye göre, 10.00-12.00 ve 14.00-17.00 saatleri arasında, TCG I. İnönü Denizaltısı (S-360) ve TCG Zıpkın Hücumbotu (P-336) Girne Turizm Limanı’nda, TCG Gökova Fırkateyni (F-496) ise Girne açıklarında demir yerinde halkın ziyaretine açılıyor. TCG Gökova Fırkateyni’ne ziyaret Girne Antik Limanı’ndan deniz vasıtası ile sağlanacak.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!