Dün akşam 19.00’da gerçekleştirilen “Türk Siyasetinde Kimlik” konulu seminere, TC Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri, KISBÜ Rektörü Mustafa Tümer ve diğer davetliler katıldı.
Program sonrasında katılım belgesi almaya hak kazananlara belgeleri KISBÜ Rektörü Mustafa Tümer tarafından takdim edildi.
Yunus Emre Enstitüsü’nden verilen bilgiye göre, Prof. Dr. Bünyamin Bezci tarafından verilen seminerler iki haftada bir olmak üzere cuma günleri enstitünün konferans salonunda yer aldı.
“Türk Siyasetinin Dinamikleri” seminerlerinde sırasıyla, “Türk Siyasetinde Demokratikleşme”, “Türk Siyasetinde İdeolojiler”, “Türk Siyasetinin Ekonomi-Politiği”, “Türk Siyasetinde Din ve Devlet” ve son olarak “Türk Siyasetinde Kimlik” konuları işlendi.
TÜRK SİYASETİNİN DİNAMİKLERİ SEMİNERLERİ TAMAMLANDI
Lefkoşa Yunus Emre Enstitüsü ve Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi (KISBÜ) işbirliği ile gerçekleştirilen “Türk Siyasetinin Dinamikleri” seminerleri “Türk Siyasetinde Kimlik” konusu ile tamamlandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Öztürk, TÜRKPA Komisyonu’nun Kırgızistan’daki toplantısına katıldı: Kardeşlik bağlarını güçlendirecek
- Türkiye Gençlik ve Spor Bakanı Bak’tan CONIFA Avrupa şampiyonu KKTC Milli Takımı’na tebrik
- İngiltere'de 16 yaş altındakilere sosyal medya yasağı için geri sayım
- Aziz Yıldırım yeniden başkan seçildi: Kazanan Fenerbahçe'dir
- Güney Kıbrıs ile Fransa arasındaki SOFA anlaşması yarın imzalanıyor
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.