Ankara
26 Aralık, 2025, Cuma
  • DOLAR
    42.85
  • EURO
    50.91
  • ALTIN
    6170.8
  • BIST
    11.34
  • BTC
    87718.833$

Türkiye şampiyonu kavgada öldürüldü!

Türkiye şampiyonu kavgada öldürüldü!
Manisa'da 7 kişi arasında çıkan kavgada Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonu 32 yaşındaki Vasfi Efe, göğsünden bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Mesir Mahallesi 5123 Sokak da meydana geldi. Aralarında husumet bulunan 7 kişi sokakta karşılaşarak kavga etmeye başladı.

Bıçakların kullanıldığı kavgada Ç.E., S.E. ve Vasfi aldıkları bıçak darbesiyle yaralandı.

Kavgayı gören çevredekiler durumu ve ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılardan Ç.E.'yi Merkezefendi Devlet Hastanesi'ne, S.E. ile Vasfi Efe'yi ise Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Göğsünden yaralanan Efe yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Ç.E. ve S.E.'nin tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Efe'nin cesedi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!