Ankara
04 Nisan, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    44.63
  • EURO
    51.60
  • ALTIN
    6704.4
  • BIST
    12.936
  • BTC
    66900.176$

UNFICYP, Yiğitler Burcu bölgesindeki taş atma olayları sonrası denetimlerini arttırdı

UNFICYP, Yiğitler Burcu bölgesindeki taş atma olayları sonrası denetimlerini arttırdı
UNFICYP Sözcüsü Alim Sıddık, çarşamba günü “Markos Drakos” yolu üzerinden Yiğitler Burcu’ndaki sivillere yönelik taş ve patlayıcı madde atılması sonrası bölgedeki denetimlerini sıklaştırdıklarını açıkladı.

 

Alithia ve diğer gazeteler, UNFICYP Sözcüsü Alim Sıddık’ın dün Rum Haber Ajansı KİPE’ye yaptığı açıklamada, Yiğitler Burcu’na doğru taş ve patlayıcı atılmasıyla gelişen olayların yaşandığı bölgedeki denetimlerini sıklaştırdıklarını açıkladı.

Habere göre Sıddık, “bölgedeki denetimleri arttırdıklarını, olay günü bölgeye hemen ekipler gönderdiklerini ve harekete geçmesi yönünde polisi uyardıklarını” belirterek, “olayın araştırılmasına da katkıda bulunduklarını” vurguladı.

Sıddık, olayın aydınlatılması çabalarını desteklemek adına olaydan sonra her iki tarafın polis gücüyle iletişime geçtiklerini de sözlerine ekledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.