SAHTEKARLIK…
Girne'de 23 Temmuz tarihinde, gümrüksüz araç getireceğini söyleyerek Sema Kapusızoğlu’ndan 19 bin TL, Bülent Erdem'den 38 bin TL para temin eden İ.S.(E-39) sahtekarlıkla para temin ettiği için tutuklandı.
GÜMRÜKSÜZ MAL TASARRUFU…
Akıncılar-Gaziler Anayolu üzerinde dün 22.00 sıralarında, polis tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu, Y.Ç.’nin (E-49) aracında yapılan kontrolde Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nden alınmış ve gümrüğü ödenmemiş yaklaşık 2 bin 500 litre atık yağ tespit edilerek emare olarak alındı.
Bahse konu kişinin tutuklandığı, soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.
YANGIN…
Lapta'da Şht. Hüseyin Cemal Sokak üzerinde 13 Ağustos’ta meydana gelen ve Taner Erginel’e ait 4 dönüm arazide bulunan 2 hurma ağacı, kuru ot ve kamışların yanması meselesi ile ilgili yürütülen soruşturmada, bahse konu yangının E.K. (E-25) tarafından kasıtlı olarak çıkarıldığı tespit edildi.
UYUŞTURUCU TASARRUFUNA TUTUKLAMA
Ercan Havaalanı’ndan dün ülkeye giriş yaptığı sırada narkotik detektör köpeğinin tepki vermesiyle aranan Y.Ü.’nün (E-39) üzerinde yaklaşık yarım gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı. Y.Ü’nün tutuklandığı, soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Hava cumaya kadar yağmurlu olacak
- Barolar Birliği, Anayasa Değişiklik Taslağı'nın halk oyuna sunulmasını istedi; yapısal sorunlara çözüm vurgusu yapıldı
- Güney Kıbrıs, Yunanistan ve İsrail, silahlı kuvvetler düzeyindeki iş birliğinin geliştirilmesi üzerinde anlaştı
- Çocuk Fitness Milli Takımı, Uluslararası Avrupa Fitness & Dans Şampiyonası’ndan 6 birincilikle döndü
- Erhan Arıklı: Gelin dokunulmazlığı kaldıralım, sadece kürsü dokunulmazlığı kalsın
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.