Ankara
25 Ocak, 2026, Pazar
  • DOLAR
    43.37
  • EURO
    51.32
  • ALTIN
    6945.5
  • BIST
    12.993
  • BTC
    88855.606$

Ayrılık nedeni cesur sahneler değilmiş!

Ayrılık nedeni cesur sahneler değilmiş!

Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Dilan ÇiçekÇiçek, oyuncu Furkan Andıç ile yeni bir aşka başlamasıyla ilgili konuştu. Çıkan aşk haberlerini doğrulayan güzel oyuncu, "Haberler doğru fakat bu konuyla ilgili konuşmayayım, şimdilik bana kalsın. Belki daha sonra konuşuruz" dedi.

'Çukurdizisinde Aras Bulut İynemli ile cesur sahneleri nedeniyle Okan Can Yantır’dan ayrıldığı iddia edilen Deniz, "Ayrılık nedenimiz o sahneler değildi. Anlaşamadık, ayrıldık. Kendisi o sahneleri kıskanmazdı. Asıl nedeni bana kalsın" şeklinde konuştu.

Öte yandan genç oyuncu, idolünün olup olmadığı sorulunca, geçtiğimiz günlerde 24 yaşındaki oyuncu Hande Erçel’in 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü almasını eleştiren Demet Akbağ’ı idol olarak gördüğünü söyledi. Deniz, kendisinden birkaç saat önce aynı yerde Demet Akbağ’ın olduğunu duyunca heyecanlandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!