tatar
Ankara
14 Ekim, 2025, Salı
  • DOLAR
    41.82
  • EURO
    48.62
  • ALTIN
    5464.9
  • BIST
    10.72
  • BTC
    114729.23$

DEVLET TİYATROLARI "SAHNESİZ GEÇEN 19 YILI" ANLATMAK İÇİN ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRECEK..

DEVLET TİYATROLARI "SAHNESİZ GEÇEN 19 YILI" ANLATMAK İÇİN ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRECEK..
Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları 27 Mart Dünya Tiyatro Günü nedeniyle sahnesiz geçen 19 yılın zorluklarını hatırlatmak ve sorunlarını dile getirrmek adına bir dizi resmi ziyaret gerçekleştirecek.

Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları’ndan verilen bilgiye göre, yarın saat 10.00’da ilk olarak Cumhurbaşkanlığı, 11.30’da Meclis Başkanı, saat 12.00’de ise Başbakanlık ziyaret edilecek. 
Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları Müdürü Halil İbrahim Doğan, 19 yıldır sahnesiz tiyatro yapmaya çalışan, kendine alternatifler üreten zaman içinde tamamen unutulan K.T. Devlet Tiyatroları için bu yıl yapıcı kararlar alınması temennisinde bulundu. 
Doğan, hem Kıbrıs Türk Tiyatrosu’na, hem de ülkeye yakışır bir tiyatro sahnesine sahip olunmasını diledi. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!