GÜKAD, Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları ve TiyatrODTÜ organizasyonuyla “İstibdat Kumpanyası” oyunu, yarın akşam Kalkanlı’da sahnelenecek.
ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Kültür ve Kongre Merkezi’nde sahnelenecek oyundan elde edilecek gelirin tümünün, Güneşköy 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezine bırakılacağı bildirildi.
Oyun, saat 20.00’de başlayacak ve oyuna 14 yaş altı çocuklar izleyici olarak alınamayacak.
SULTAN ABDÜLHAMİT DÖNEMİ...
Sultan Abdülhamit döneminde geçen oyunda, tiyatronun siyasete nasıl alet edildiği mizahi yoldan ele alınıyor.
“İSTİBDAT KUMPANYASI” OYUNU, YARIN AKŞAM KALKANLI’DA SAHNELENECEK..
GÜKAD, Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları ve TiyatrODTÜ organizasyonuyla “İstibdat Kumpanyası” oyunu, yarın akşam Kalkanlı’da sahnelenecek. ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Kültür ve Kongre Merkezi’nde sahnelenecek oyundan elde edilecek gelirin tümünün, Güneşköy 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezine bırakılacağı bildirildi. Oyun, saat 20.00’de başlayacak ve oyuna 14 yaş altı çocuklar izleyici olarak alınamayacak. SULTAN ABDÜLHAMİT DÖNEMİ... Sultan Abdülhamit döneminde geçen oyunda, tiyatronun siyasete nasıl alet edildiği mizahi yoldan ele alınıyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Cevdet Yılmaz: Kanlı Noel tarihe silinmeyecek bir kara leke olarak kazındı
- Tufan Erhürman: Kıbrıs Türkü güvenlik, eşitlik ve egemenlik haklarından vazgeçmez
- Türkiye, 1963'teki "Kanlı Noel" katliamında hayatını kaybeden Kıbrıslı Türkleri andı
- Ertuğruloğlu: Bu topraklarda barış, huzur ve güvenliği sağlamak, şehitlerin hatırasına en büyük saygıdır
- Cumhurbaşkanı Erhürman: Güzelyurt nüfus veren değil, nüfus alan bir yer olmayı hak ediyor
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.